Справа Кольпінга. ЛЬВІВ

Субота, 27.04.2024, 07:36

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2011 » Вересень » 25 » Підсумки І-го академічного року Львівського Університету ІІІ Віку
22:02
Підсумки І-го академічного року Львівського Університету ІІІ Віку

7 червня 2011 р. самоуряд Львівського Університету ІІІ Віку (ЛУТВ) при товаристві «Родина Кольпінга» разом з керівником ЛУТВ  п.Ігорем Островським організували захід з нагоди закінчення першого року навчання в ЛУТВ.

В сесійній залі Львівської міської ради проведено конференцію, де було зареєстровано понад 120 учасників: близько 100 слухачів ЛУТВ та 20 запрошених, серед яких начальник Львівського міського територіального центру обслуговування одиноких громадян п. Петро Чорній, начальник відділу соціальних програм головного управління соціального захисту населення Львівської облдержадміністрації  п. Іван Слободян, головний спеціаліст з інклюзивної освіти Львівської міської ради п. Любомир Войтович,  викладачі ЛУТВ Л.Дума, А.Власов, Ю.Павлова, Б. Виноградський, Л.Петльована, викладачі-волонтери з Німеччини та України, а також студенти ЛНУ ім. І.Франка, НУ «Львівська політехніка» та міліцейської академії.

 З привітальними словами до слухачів звернулися п. І.Слободян, п. П.Чорній, голова науково-методичної ради ЛУТВ п. Б.Виноградський, викладачі. Л.Дума та Ю.Павлова.

 Керівник ЛУТВ п. І.Островський розповів, як створювався ЛУТВ, окреслив основні напрямки роботи та перспективи його майбутнього. Голова самоуряду слухачів п.Г.Цись виступила зі звітом про роботу самоуряду ЛУТВ в цілому з вересня 2010 р. по травень 2011р.

А ще організаторами заходу було підготовлено подяки для всіх викладачів та самих активних слухачів ЛУТВ, які своєю волонтерською працею внесли вагомий внесок в розвиток ЛУТВ.

79 активних слухачів ЛУТВ, які відвідували лекції та практичні заняття протягом академічного року з 01.10.2010 р по 30.05.2011 р. отримали посвідчення про закінчення першого року навчання в ЛУТВ.

Керівник ЛУТВ п. І.Островський та голова самоуряду слухачів п.Г.Цись на завершення конференції привітали всіх слухачів та викладачів із завершенням навчального року: зичили доброго відпочинку та веселих канікул, теплого літа, світлої радості й сили, добра й тепла, здоров’я і збереження в серці молодості.   

Цілий день слухачі ЛУТВ провели разом: спілкувалися, обмінювалися досвідом життя, а ввечері слухали концерт, підготовлений художньою самодіяльністю ЛУТВ  з нагоди завершення першого навчального року, а на наступний день 8 червня наше свято було продовжено: керівник ТзОВ «Чудо-тур» п. Мар’яна Романюк безкоштовно організувала цікаву екскурсію по місту «Чудло-трамвай», за що ми їй щиро вдячні.

Свято з нагоди завершення першого навчального року в ЛУТВ вдалося: було цікаво і весело, були всі разом молодими і енергійними
Переглядів: 779 | Додав: bravo | Теги: сеньйори, Університет ІІІ віку | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Zoya  
0
Keep these arielcts coming as they've opened many new doors for me.

Ім`я *:
Email *:
Код *:

Меню сайту

Форма входу

Пошук

Календар

«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0